6 коментара

 1. Чичо Еди
  13 юни 2020 @ 15:34

  Е човека е написал 100 хии марки е взел за тоя текст! Аз искам да изкажа – евалата на всички дето нито са я видяли нито са я усетили ама са вече абсолютно убедени колко точно е зле! Браво! Оправяте ми деня мишки! Само да ви кажа, че имате право да точите лиги и да се плюнките срещу играта, точно колкото аз да нагрубявам родителите ви, че не са ползвали контрацептиви. Ако смятате, че играта не заслужава вниманието ви, моля – идете с мозъчните си пръдни другаде.

  Отговори

 2. Kratos
  13 юни 2020 @ 14:02

  Изключително предубедено и субективно ревю. Личи си, че ревюто е написано под влиянието на силни емоции и не представя обективно крайния продукт.

  Отговори

 3. Йо
  13 юни 2020 @ 12:04

  Слагаме на страна факта че Sonny правиха страйкове срещy хора които само споменават играта и показват кадри от официално пуснати трейлъри , а медиа аутлетите мълчаха все едно нищо не става. Коментара на IGN за 10/10 оценката е “When you play this game you will see whats to play the game”. И добре че цифрите не могат да се манипулират.

  Истината е че това което привлече основно хората е невероятната история в първата игра. И да се изплюеш в лицето на това което си направил преди няма как да се хареса. Направи си труда да гледаш повече от ревютата на хората доказани като неутрални с мнението си и няма да намериш 1 който да каже че сторито е окей.

  Ходи си гледай Star Wars 1-3 – по-нови са филмите, доказано студио 🙂

  Отговори

 4. Ангел Ангов
  13 юни 2020 @ 08:26

  Не знам хората , защо са толкова скептично настроени , към играта.
  Все пак “Naughty Dog” не са случайни тоя хейт е толкова смешен и лишен от всякаква мисъл и логика… има достатъчно независими ревют-а в нета , които си дават стабилна оценка на играта.

  Все още не мога да изкажа лични впечатления , но някак си вътрешно имам усещането , че ще е основен претендент за GOTY .

  Последно , ако не бяха сигурни в продукти си нямаше да го пуснат седмица по-рано за ревюта.

  Поздравления за труда на автора на ревюто ( би ми се искало да има видео такова ) и аз лично а и всеки фен на първата игра я чака с нетърпение.

  Отговори

 5. Ивайло Коралски
  13 юни 2020 @ 00:06

  Прекрачвам NDA-я и публично признавам, че за да се стигне до 96 пункта средна оценка на играта в световен мащаб, ни платиха на всички журналисти по 100 000 марки. А на мен като разработчик на игри ми дадоха допълнителен бонус от 150 000 Байсън долара. Далавера, брат.

  Отговори

 6. Ван
  12 юни 2020 @ 22:44

  Колко ти платиха за ревюто?

  Отговори

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

33