TELUS International Bulgaria

С екип от над 3 500 души в София и Пловдив, TELUS International Bulgaria е най-големият работодател в Business Process Outsourcing (BPO) сектора у нас. Общият брой на служителите на глобално ниво e почти 50 000.

Освен висококачествен съпорт за клиенти от различни браншове като бързо развиващите се технологии, социални мрежи, финансови услуги и финтех, игри, пътувания и здравеопазване, TELUS International Bulgaria осигурява и отлични възможности за младите хора у нас, както и гъвкаво работно време за тези, които желаят да работят и учат едновременно. Благодарение на TELUS International Bulgaria всеки с интереси и познания в областта на видеоигрите може да превърне любимото си виртуално хоби в професия.

Компанията осигурява бърза и надеждна многоезична поддръжка на над 40 езика с високо ниво на професионализъм и мащаби. За уникалния кръг от услуги, които предлага, TELUS International Bulgaria разчита предимно на енергични и ентусиазирани хора, които са максимално близо до спецификата на видеоигрите.

Работната среда в TELUS International е интересна и предизвикателна, екипите, както споменахме, са активни и приятелски настроени, а в модерните офиси в София и Пловдив служебни задачи и забавление се съчетават по чудесен начин, благодарение на едни от най-модерните и комфортни работни пространства у нас. За да се погрижи за здравето и сигурността на служителите си по време на Covid-19 кризата, компанията мести над 85% от тях в режим на работа от вкъщи. Всички гейминг проекти на TELUS International Bulgaria в момента работят изцяло от вкъщи. Екипът на TELUS International в двата най-големи града в България наброява над 3500 души от над 50 националности.

Не на последно място TELUS International Bulgaria се грижи непрестанно за своите служители, осигурявайки им над 40 социални придобивки, включващи допълнително здравно осигуряване, собствен фитнес, йога, групови тренировки, психолог, масажи, Multisport карти, безплатни карти за градски транспорт и други.

Повече информация можете да откриете в официалния уебсайт на компанията.

Последни новини за Telus International

41